BBQ bij Dientje in de tuin

Op zoek naar een geheel verzorgde BBQ (inclusief drankjes) op een unieke locatie in Gemert? Dan ben je bij de Dientje aan het juist adres. Kom met je familie, gezelschap, vriendengroep of collega’s gezellig barbecueën in onze sfeervolle tuin. Is het te koud of juist te warm? Geen probleem, dan bouwen we de feestzaal om tot een gezellige indoor BBQ.

Dientje regelt het!

Je BBQ feestje organiseren was nog nooit zo makkelijk. We regelen volledig verzorgde groepsbarbecues waar je geen omkijken naar hebt! Eten, drinken, locatie, aankleding en nazorg… Dientje regelt het allemaal. We verzorgen al een BBQ vanaf 25 personen.

We stellen het BBQ-menu af op jouw wensen en de sfeer van het feest of de gelegenheid. Onze chef-kok stelt graag het buffet samen op basis van jouw wensen en zijn specialiteiten uit de klassieke keuken. Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen.

Voordelen van een BBQ bij Dientje

– Ruime keuze in vlees en vis

– Ook vegetarisch

– Met stokbrood, salades en sauzen

– Inclusief kok: wij bakken het vlees 

– Inclusief bediening: wij serveren óók de drankjes

– Zelfs desserts zijn mogelijk

– Borden en bestek aanwezig

– Géén afwas

– Unieke, sfeervolle locatie in hartje Gemert

– Voldoende plaats, tot wel 100 personen

– Heaters en parasols aanwezig

– Bij slecht weer, direct alternatief binnen

– Heel het jaar door te boeken

– Walking BBQ in overleg mogelijk (zie walking dinner)

– Afkoop per persoon, zo weet je waar je aan toe bent

Live cooking door onze Chef-kok

Wil je jouw gasten een écht bijzondere dag geven, dan ga je voor live cooking. Onze Chef-kok bereidt dan ter plekke de lekkerste gerechten. Het malse vlees en knapperige groenten bakken we zo voor ieders neus.