Vier je jubileumfeest bij Dientje in Gemert

Een jubileum is áltijd een bijzondere mijlpaal dat gevierd mag worden. Ben je op zoek naar een unieke en flexibele locatie voor jouw jubileum, jubileumfeest of receptie in Gemert? Dientje is de perfecte locatie voor persoonlijk feest met veel bijzondere mensen, mooie verhalen en herinneringen. Het is fijn als je daar je eigen draai aan kunt geven. Bij Dientje weten we hoe we zo’n mijlpaal op een persoonlijke manier kunnen vieren. We kunnen praktisch aan elke wens een invulling geven. Bijna alles kan!

Voor elk gezelschap...

Het is bij Dientje mogelijk om een jubileumfeest en/of receptie te houden. Onze locatie leent zich uitstekend voor diverse soorten feesten en gelegenheden, gezien onze grote capaciteit aan zalen. Of je nu 50 of 300 gasten wilt uitnodigen, we hebben voor elk gezelschap een passende feestzaal.

Het is zelfs mogelijk om meerdere ruimtes te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld het grand terras gebruiken bij mooi weer, een intiem diner houden in de Kroonzaal of Zaal de Vrije Heerlijkheid en de feestavond vieren in de Gildezaal. Alles is bespreekbaar.

Gasten voelen zich thuis

Bij Dientje kom je thuis. En daar doet ons team alles aan om jou en je gasten zich thuis te laten voelen. Wanneer je een feest buiten de deur viert dan is een fijne sfeer, goed eten & drinken en een optimale bediening het allerbelangrijkste. Want wanneer mensen voldaan naar huis gaan kijken ze terug op een fijne avond. En dat je samen met je gasten nog lang napraat over jullie geweldige feest.

Eten, drinken en feesten

Een goed jubileumfeest kan niet zonder lekker eten en drinken. Van een kop koffie met een gebakje, een glas bubbels, een goed diner met heerlijke wijn, tot hapjes en amuzes of een compleet (lopend) buffet. Jouw gasten zullen niets te kort komen. Het team van Dientje weet zich uitermate goed af te stemmen hoe jullie de persoonlijke aandacht en bediening voor de gasten wensen in te vullen.

De multifunctionele feestzalen zijn uitstekend aan te passen aan jullie wensen voor een prachtig feest in Gemert. Wij denken graag met jullie mee over de aankleding en alle benodigdheden voor een geweldig trouwfeest.

Dientje is de complete feestlocatie

Kies je voor Dientje, dan heb je een flexibele partner voor het vieren van jouw jubileum. We denken graag met je mee op het gebied van organisatie en budget. Daarbij wordt jouw jubileum tot in de puntjes verzorgd. 

De multifunctionele feestzalen zijn uitstekend aan te passen aan jouw wensen voor een prachtig jubileumfeest in Gemert. Wij denken graag met je mee over de aankleding en alle benodigdheden voor een geweldig jubileum.

Daarnaast kunnen we op verzoek ook de complete en juiste verlichting, aankleding, geluidsinstallatie en muziek voor jouw jubileumfeest verzorgen. 

De Gildezaal biedt ruimte voor maximaal 250 personen. Bij de Gildezaal is een rookruimte gecreëerd. Heb je een kleiner gezelschap? Dan is de Kroonzaal perfect. Deze zaal biedt ruimte voor 100 personen. Benieuwd naar al onze zalen? Maak een vrijblijvende afspraak om eens te komen kijken.