Sfeervolle ruimtes voor élke gelegenheid!

Dientje in Gemert heeft meerdere sfeervolle zalen van diverse groottes, die je tegelijkertijd of eventueel ná elkaar kunt gebruiken. Al deze ruimtes ademen met hun authentieke kenmerken, in combinatie met eigentijdse accenten, een buitengewone sfeer en gezelligheid uit. In deze ambiance doen wij er alles aan om jou en je gezelschap een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Onze zalen

Onze zalen bieden ruimte aan grotere gezelschappen van 10 tot 300 personen en lenen zich voor diverse gelegenheden zoals huwelijksfeesten, jubilea, brunches, recepties, presentaties, vergaderingen, het verzorgen van trainingen enz. Onze zalen kunnen onder andere verhuurt worden voor vergaderingen, trainingen, workshops, presentaties.

In alle ruimtes is er gratis WIFI. Dientje beschikt verder over een beamer, projectiescherm, microfoon en flip-over. 

Dientje's Huiskamer

Dientje’s Huiskamer biedt je een stijlvolle, ontspannen setting voor een gezellig borrel met een hapje of om gezellig te tafelen. Maar onze huiskamer is ook uitermate geschikt voor ontvangsten van feesten, receptie, verjaardagen of een gezellige borrel met een groep. Met onze goed gevulde bar worden jij en je gasten, relaties of vrienden in de watten gelegd.

Dientje’s Huiskamer is het huis voor onze restaurant-activiteiten. We hebben een heerlijk menu samengesteld welke we regelmatig aanpassen op basis van seizoen, inspiratie of ideeën/wensen van onze gasten. Dientje’s Huiskamer is op reservering beschikbaar. Loop gerust bij ons binnen, kom heerlijk proeven en geniet van de huiselijke sfeer van weleer.

Zaal De Vrije Heerlijkheid

Zaal de Vrije Heerlijkheid is het verlengde van Dientje’s Huiskamer en wordt veelal gebruikt voor ons restaurant. De kleuren en stijlvolle stoffering zorgen voor intimiteit, warmte en geven een feestelijk gevoel.

Het mogelijk om in Zaal De Vrije Heerlijkheid te reserveren voor een besloten gezelschap. Bijvoorbeeld voor een private diner of klein feest. De ruimte is dan alleen voor jou en je gasten waardoor je ongestoord kunt praten, lachen en zingen! Zaal De Vrije Heerlijkheid is een prachtige ruimte die vaak voor kleinere bijeenkomsten zoals een vergadering, seminar of familiediner wordt gereserveerd. In deze stijlvol ingerichte ruimte kun je in alle rust genieten, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje of een heerlijk diner.

In deze zaal is er ruimte voor 60 zitplaatsen.

De Gildezaal

De Gildezaal is de grootste ruimte van Dientje met een royale, open opzet. Je kent het vast wel van de Carnaval, waar deze zaal vaak tot de nok is gevuld. De zaal heeft een eigen bar en is een ideale locatie voor een feest, bruiloft, receptie, seminar of presentatie met allure. 

Op verzoek serveren wij heerlijke drankjes, hapjes, of een exclusief diner. Daarnaast kunnen we op verzoek ook de complete en juiste verlichting, geluidsinstallatie en muziek voor jouw feest of evenement verzorgen.