Over dientje

Dientje voelt als thuiskomen. En dat zeggen we niet zomaar! We staan bekend om onze gastvrijheid. Dientje is een begrip in Gemert; een plek waar iedereen altijd welkom is. In het historische pand in hartje Gemert lopen de mensen al bijna honderd(!) jaar de deur plat bij ons om te genieten van de gezelligheid en gemoedelijkheid.

Zo voorzien we onze gasten dagelijks van een heerlijk meergangen diner in ons sfeervolle restaurant. Het diner is volgens een all-in concept. Dat betekent dat de dranken bij de prijs zijn inbegrepen. Voor een vaste prijs kun je kiezen uit een 3- of 4-gangen menu van onze menukaart. 

Dientje heeft ook diverse zalen waar onze gasten samenkomen voor huwelijks- of jubileumfeesten, herdenkingen en zakelijke bijeenkomsten. En niet te vergeten tijdens carnaval. Carnaval baj Dientje is namelijk wereldberoemd in Gemert.

Naast onze horeca- en feestmogelijkheden vervullen wij ook maatschappelijke bijdragen. Niet voor niets is Dientje dé thuisbasis van vele verenigingen die onze ruimtes benutten voor vergaderingen, repetities en evenementen… Kortom, je voelt je thuis bij Dientje.

 

Bijna alles is mogelijk bij Dientje 

Eten, drinken, feesten en samenkomen… Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het regelen bij Dientje. De mogelijkheden op deze locatie zijn onbegrensd dankzij de vele zalen, het terras en de tuin. Voor grote en kleine evenementen. We regelen alles tot in de kleinste details en zorgen voor een onvergetelijke dag. We streven namelijk naar een totaalbeleving, daarom staan gastvrijheid en service hoog bij ons in het vaandel. Voor élke gelegenheid hebben we diverse arrangementen en activiteiten op het gebied van eten, drinken en feesten. Heb je specifieke wensen, dan denken we graag met je mee.