Een receptie houden bij Dientje in Gemert

Een jubileum van je werk, een huwelijk of een officiële opening. Een bijzondere mijlpaal mag gevierd worden. Een receptie is dan een perfecte feestgelegenheid om veel gasten, zoals familie, kennissen en/of collega’s, in een korte tijd en op een informele manier te spreken. Een jubileumfeest of receptie organiseren kan perfect op onze unieke en flexibele locatie in Gemert. Bij Dientje weten we als geen ander hoe je zo’n mijlpaal op een persoonlijke manier kunt vieren. We kunnen praktisch aan elke wens een invulling geven. Bijna alles is mogelijk 

Voor elk receptie een passende zaal...

Het is bij Dientje mogelijk om een jubileumfeest en/of receptie te houden. Onze locatie leent zich uitstekend voor diverse soorten feesten en recepties, gezien onze grote capaciteit aan zalen. Of je nu 50 of 300 gasten wilt uitnodigen, we hebben voor elke soort receptie een passende feestzaal.

Het is zelfs mogelijk om meerdere ruimtes te gebruiken. Je kunt zelfs het Grand terras gebruiken bij mooi weer, een intiem diner houden in de Kroonzaal of Zaal de Vrije Heerlijkheid en de feestavond vieren in de Gildezaal. Alles is mogelijk bij Dientje.

Gasten voelen zich thuis

Bij Dientje kom je thuis. En daar doet ons team alles aan om jou en je gasten zich thuis te laten voelen. Wanneer je een receptie op locatie viert dan is een fijne sfeer, goed eten & drinken en een optimale bediening het allerbelangrijkste. Want wanneer mensen voldaan naar huis gaan kijken ze terug op een fijne avond. En dat je samen met je gasten nog lang napraat over jouw geweldige feest.

Eten, drinken en feesten

Een goede receptie kan niet zonder lekker eten en drinken. Wij hebben een uitgebreid drankenassortiment met passende hapjes. Van een kop koffie met een gebakje en een glas bubbels tot hapjes en amuzes of een compleet (lopend) buffet. Jouw gasten zullen niets te kort komen. Het team van Dientje weet zich uitermate goed af te stemmen hoe jullie de persoonlijke aandacht en bediening voor de gasten wensen in te vullen.

Dientje is de complete feestlocatie

Kies je voor Dientje, dan heb je een flexibele partner voor het houden van een receptie. We denken graag met je mee op het gebied van organisatie en budget. Daarbij wordt jouw receptie tot in de puntjes verzorgd. 

Een receptie organiseren kan bij Dientje perfect dankzij de multifunctionele feestzalen die uitstekend zijn aan te passen aan jouw wensen. Wij denken graag met je mee over de aankleding en alle benodigdheden.

Daarnaast kunnen we op verzoek ook de complete en juiste verlichting, geluidsinstallatie en muziek voor jouw receptie verzorgen. 

De Gildezaal biedt ruimte voor maximaal 250 personen. Bij de Gildezaal is een rookruimte gecreëerd. Heb je een kleiner gezelschap? Dan is de Kroonzaal perfect. Deze zaal biedt ruimte voor 100 personen. Benieuwd naar al onze zalen voor jouw receptie? Maak een vrijblijvende afspraak om eens te komen kijken.