Trouwen en/of trouwfeest bij Dientje

Ben je op zoek naar een unieke en flexibele locatie voor jouw trouwfeest? Dientje is de perfecte trouwlocatie én feestlocatie voor de mooiste dag van je leven. Een officiële huwelijksceremonie, een geweldig huwelijksfeest of een unieke receptie; het is allemaal mogelijk. In ons historisch pand en prachtige tuin in hartje Gemert is het mogelijk om zowel een trouwceremonie als afsluitend trouwfeest te organiseren.

Een onvergetelijke dag!

Het is bij Dientje mogelijk om een trouwceremonie te houden én ook om een afsluitend trouwfeest te organiseren. Of je nu een buitenlocatie voor je bruiloft zoekt, of juist intiem in een sfeervolle ruimte. Onze trouwfeest locatie leent zich uitstekend voor trouwfeesten, gezien onze grote capaciteit. Vanwege de vele verschillende zalen, Grand terras en de achtertuin biedt Dientje flexibele mogelijkheden voor wat betreft het weer, aantal personen en aankleding.

Dientje is de complete bruiloft feestlocatie

Kies je voor Dientje, dan heb je een flexibele partner voor jouw trouwdag wensen. We denken met je mee op vlakken van organisatie en budget. Daarbij wordt jouw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd. Jouw gasten zullen niets te kort komen op het gebied van hapjes en drankjes. Lunchen, dineren, borrelen, walking dinner, lopend buffet, een puntzak friet na afloop… Alles voor een geslaagd huwelijksfeest.

De multifunctionele feestzalen zijn uitstekend aan te passen aan jullie wensen voor een prachtig feest in Gemert. Wij denken graag met jullie mee over de aankleding en alle benodigdheden voor een geweldig trouwfeest.

Trouwen in de buitenlucht

In onze prachtige achtertuin in het centrum van Gemert is het mogelijk om de trouwceremonie te houden. Je trouwt onder een prachtige boom en tussen de bloemen. De stoelen staan op het comfortabele grasveldje. Daarnaast is er ruimte voor meer dan 100 personen op het Grand terras en is er ruimte voor een buitenbar en/of BBQ.

En mocht het weer even tegen zitten, dan hebben we de naastgelegen feestzaal paraat staan om het feest voort te zetten… 

Feesten in een prachtzaal

De feestzaal met grote bar is perfect voor jouw bruiloftsfeest. De Gildezaal is de grootste ruimte van Dientje met een royale, open opzet. Je kent het vast wel van de Carnaval, waar deze zaal vaak tot de nok is gevuld. De zaal heeft een eigen bar en is een ideale locatie voor een trouwfeest, bruiloft of receptie.