Paasbrunch

9 en 10 april

Heerlijke paasbrunch bij Dientje

Wilt u Pasen gezellig met de hele familie vieren. Dan is de paasbrunch van Dientje wat voor u! Een leuke activiteit waarbij alles is verzorgd zodat u met de hele familie gezellig Pasen kan vieren. De paasbrunch is geschikt voor opa’s, oma’s, ouders én kinderen!

Tijdens de heerlijke paasbrunch van Dientje kunt u genieten van een heerlijk en uitgebreid buffet. Zo heeft u onder andere keuze uit koude en warme gerechten, verschillende soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en diverse luxe broodsoorten met vers beleg. Inclusief koffie, thee, melk en vruchtensap.

Aan het einde van brunch, kunt u nagenieten tijdens een heerlijk dessertbuffet met diverse soorten zoete lekkernijen, taartjes en ijs. Zo wordt er aan iedereen gedacht en is er dus voor ieder wat wils!

Voor onze jongste gasten

Wilt u brunchen met Pasen bij Dientje en komt u met jonge kinderen? Speciaal voor de jongste gasten hebben wij een ruimte waar ze lekker kunnen spelen en ook gaan we samen paaseitjes zoeken terwijl u als ouders aan het genieten bent van de paasbrunch. Zo kun je rustig genieten met de hele familie.

De paasbrunch is 9 en 10 april vanaf 12:00 uur

volwassen: € 32,50

Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 15,-

Kinderen tot 4 jaar; gratis

Reserveren telefonisch 0492-361417 of per mail: info@dientje.nl o.v.v. paasbrunch