Vier je verjaardag in de feestzaal van Dientje

Een verjaardag vieren is natuurlijk erg leuk, maar ook een gedoe. Veel voorbereidingen, dure boodschappen, een boel afwas en natuurlijk schoonmaken na afloop. Vier daarom je verjaardag gewoon in de feestzaal van Dientje en geniet onbezorgd van je eigen feest. We hebben diverse zalen ter beschikking en binnen elk budget een passend feestpakket. Het is zelfs mogelijk om in onze tuin te feesten. Wij denken mee met jouw feestwensen.

Voor elk budget...

Een verjaardag vier je natuurlijk met lekkere hapjes en drankjes. We hebben diverse feestpakketten om je verjaardag nóg feestelijker te maken. Zo kunnen we rondgaan met een lekkere hapjesschaal. Maar ook chips, nootjes en een worstje op tafel horen er natuurlijk bij. En ook een heerlijke taart mag niet ontbreken op je verjaardagsfeest. Wat je budget ook is, we regelen het allemaal bij Dientje. 

En weet je wat het allermooiste is? We berekenen géén zaalhuur. Dat is pas voordelig feesten.

Gasten voelen zich thuis

Bij Dientje kom je thuis. En daar doet ons team alles aan om jou en je gasten zich thuis te laten voelen. Wanneer je een feest buiten de deur viert dan is een fijne sfeer, goed eten & drinken en een optimale bediening het allerbelangrijkste. Want wanneer mensen voldaan naar huis gaan kijken ze terug op een fijne avond. En dat je samen met je gasten nog lang napraat over jouw geweldige verjaardagsfeest.

Dientje is de complete feestlocatie in Gemert

Kies je voor Dientje, dan heb je een flexibele partner voor jouw verjaardag. We denken over alles graag met je mee, zoals de organisatie en je budget. Jouw verjaardag wordt tot in de puntjes verzorgd en je gasten zullen niets te kort komen op het gebied van hapjes en drankjes. En na afloop ruimen wij alles netjes op. Zo kun je zonder zorgen genieten van je eigen verjaardag. 

De multifunctionele feestzalen zijn uitstekend aan te passen aan jouw wensen voor een prachtig feest in Gemert. Wij denken graag met je mee over de aankleding en alle benodigdheden voor een geweldig verjaardagsfeest.

Feesten in de buitenlucht

In onze prachtige achtertuin in het centrum van Gemert is het mogelijk om de een tuinfeest voor je verjaardag te houden. Je feest op het prachtige gazon, een heerlijk terras en tussen de bloemen. Er is ruimte voor meer dan 100 personen op het Grand terras en een buitenbar en/of BBQ is ook mogelijk.

En mocht het weer even tegen zitten, dan hebben we de naastgelegen feestzaal paraat staan om het verjaardagsfeest voort te zetten… 

Feesten in een prachtige zaal

De feestzaal met grote bar is perfect voor jouw verjaardagsfeest. De Gildezaal is de grootste ruimte van Dientje met een royale, open opzet. Je kent het vast wel van de Carnaval, waar deze zaal vaak tot de nok is gevuld. De feestzaal heeft een eigen bar en is een ideale locatie voor een verjaardag, trouwfeest, bruiloft of receptie.